نظام های تجسمی کیفی
ما از طریق حواس پنچگانه و بویژه از طریق حواس دیداری، شنیداری و حسی – لمسی، اطلاعات را دریافت می کنیم. این اطلاعات دریافتی که در ذهن مان به صورت تصویر، صدا و احساس ذخیره می شوند، کیفیت هایی دارد که در برنامه ریزی عصبی – زبانی با عنوان “نظام های تجسمی کیفی” شناخته می شوند. این نظام های تجسمی کیفی یکی از مهم ترین و اصلی ترین یافته ها و دستآوردهای برنامه ریزی عصبی – زبانی در تغییرات فردی و مجموعه ای از فنون و روش هایی است که در این زمینه ارائه شده است. اگر به جملاتی چون “آیندۀ درخشان و روشنی در انتظار شماست”، “صدای خوشبختی را می توان شنید” و “در اینجا صفا و صمیمیت وجود دارد”، توجه شود، مشاهده می کنید که در این جملات کلمات و عباراتی به کار رفته است که جنبۀ استعاره ای دارند. همین کلمات به ما کمک می کنند تا کیفیات نظام های تجسمی گوینده را تشخیص دهیم. قبل از پیدایش دانش برنامه ریزی عصبی – زبانی، چنین گفته هایی را فقط به نحوۀ صحبت کردن فرد نسبت می دادند، در حالی که امروزه با شناخت اهمیت به کارگیری این نوع کلمات و رابطۀ آن با تجسم های درونی فرد، به این موضوع پی می بریم که بخش مهمی از نحوۀ تفکر فرد است و اینکه او چگونه به دنیای بیرونی خود نگاه می کند و از چه ویژگی هایی برخوردار است. در واقع، انسان آنچه را که در مغز خود تجسم می کند، نشان دهندۀ نگرش او به جهان بیرون است و زبان با به کاربردن واژه های تجسمی، سر نخ هایی را در این زمینه نشان می دهد.
بنیانگذاران برنامه ریزی عصبی – زبانی از همان ابتدا و همزمان با شروع به مطالعه و شناخت ساختار درونی ذهن متوجه شدند که معانی و مفاهیم در درون ذهن ساختارهایی دارد. همچنین آن ها به این موضوع پی بردند که انسان زمانی که اطلاعات بیرونی را جذب می کند، در چارچوب همین ساختارها به آن اطلاعات معنا می بخشد، نه تنها اطلاعات دریافت شده ممکن است به صورت تصویر، صدا و احساس ذخیره شود و معنا پیدا کند، بلکه به این ترتیب تصویر، صدا و حس جزئیات دیگری نیز دارد، مثلاً تصویر شامل روشنایی و رنگ، صدا شامل ریتم و آهنگ، حس و لمس شامل نرمی و حرارت است. میزان و کیفیت های هر یک از این اجزا در معنا بخشیدن به اطلاعات دریافتی بسیار مهم است، همان طور که تغییرات در هر یک از آن ها در تغییر معانی اهمیت دارد. مثلاً اگر خاطرۀ خوشایندی که در گذشته برایتان رخ داده است به یاد بیاورید، میزان لذت از این خاطره بستگی به رنگ، اندازه، شفافیت، فاصلۀ تصویر ذهنی و نیز بستگی به دیگرکیفیت های درون ذهن تان دارد. این کیفیت ها فرعی اهمیت زیادی دارند، زیرا جزئی از یک کل هستند و شما نمی توانید حتی بدون این کیفیت های فرعی تجربۀ ذهنی را احساس کنید.
اهمیت نظام های تجسمی کیفی در برنامه ریزی عصبی – زبانی از آنجا ناشی می شود که با شناخت آن ها در تجربه های ذهنی می توان به کیفیت های آن تجربه پی برد: اینکه فردی از آنچه که در گذشتۀ او رخ داده است چه اثراتی بر روحیۀ او در حال حاضر دارد یا اینکه چه تجربه های درونی موجب بروز حالت های ناتوانی در او می شود. شناخت جزییات تجربۀ ذهنی فرد کمک خواهد کرد تا با ایجاد تغییرات، تجربه های ذهنی او را تغییر داد. این تغییران موجب خواهد شد که او بتواند از حالت های ناتوانی یا تجربه هایی که موجب رنج او می شود رهایی یابد. در واقع، تغییر در نظام های تجسمی کیفی این امکان به وجود می آورد.
darknet marketplace [url=https://github.com/nexusdarkrtv1u/nexusdark ]darknet markets 2025 [/url]
Narwhals may be using their tusks to play, new study finds
lucky jet
Scientists say they have the first recorded video evidence of narwhals using tusks not only to strike and manipulate fish during feeding but also engage in what appears to be playful behavior, according to the latest research.
The narwhal, often referred to as the “unicorn of the sea” in a nod to its trademark tusk, has long remained an enigma. Scientists have observed few interactions of narwhals in their natural habitat, creating speculation about the purpose of the species’ distinctive spiraling tusk.
https://lucky-jetts.com
lucky jet играть
Found predominantly in males, the tusk grows up to 10 feet (3 meters) long — and previous research has suggested it serves as a competitive display to secure mates. But now, with the help of drones, research conducted in the Canadian High Arctic has uncovered that a narwhal may use its tusk for more than just courtship.
In total, the researchers newly identified and described 17 distinct behaviors of narwhals involving prey. The findings revealed a wide range of interactions and dynamics between narwhals and fish as well as the extraordinary agility, precision and speed of their tusks to track moving targets, according to the study published February 27 in the journal Frontiers in Marine Science.
“Seeing that these animals are not actually hunting the fish but exploring, manipulating and interacting with it was really a game changer,” said lead author Dr. Gregory O’Corry-Crowe, a research professor in the Harbor Branch Oceanographic Institute at Florida Atlantic University.
Since so little is understood about this whale species, researchers like O’Corry-Crowe and his colleagues are working diligently to conduct studies to document narwhals’ unknown behaviors to better understand how these animals adapt in a rapidly shifting habitat as oceans warm and sea ice melts.
Narwhal exploratory behavior
The study team captured the groundbreaking footage using drones in Creswell Bay, on the eastern side of Somerset Island in Canada’s Nunavut territory, during the summer of 2022.
As the researchers analyzed the footage, they noticed subtle nuances in the narwhals’ behavior. Footage even captured one instance of a narwhal interacting with a fish by repeatedly nudging it with its tusk — which is actually a giant tooth — without attempting to eat it.
When researchers observed a lack of aggression in some interactions between narwhals and fish, they realized these scenarios were more similar to a cat-and-mouse game, in which the animals were chasing or “playing” rather than hunting, O’Corry-Crowe said.