کتاب: مبانی، الگوها و تکنیک های برنامه ریزی عصبی – زبانی
کتاب “مبانی، الگوها و تکنیک های برنامه ریزی عصبی – زبانی” با این هدف نگاشته شده است تا شما را با مهم ترین تکنیک و فنون برنامه ریزی عصبی – زبانی آشنا کند. این کتاب شامل فصل های زیر است:
فصل اول کتاب به پیش فرض های برنامه ریزی عصبی – زبانی اختصاص دارد. پیش فرض ها شامل اصول برنامه ریزی عصبی – زبانی هستند؛ اصولی که مانند باورهایی به محض پذیرش از سوی ذهن، موجب ایجاد نگرش جدید و افزایش کارایی هر فردی می شود.
فصل دوم به بررسی ساختار ذهن می پردازد. برنامه ریزی عصبی – زبانی باور دارد که هر تجربۀ ذهنی ساختاری دارد. اطلاعاتی که ما از طریق حواس پنچگانه دیداری، شنیداری، حسی، بویایی و چشایی کسب می کنیم، به صورت تصویر، صدا و حس در درون ذهن ذخیره می کنیم. شناخت این ساختار موضوع اصلی فصل دوم است.
فصل سوم به چگونگی برقراری ارتباط با دیگران می پردازد. برنامه ریزی عصبی – زبانی تکنیک ها و فنونی را در این زمینه ارائه می دهد که هر کسی با به کاربردن آن ها می تواند تاثیر مورد نظر را بر اذهان دیگران داشته باشد.
فصل چهارم به جزییات ساختار فکری و ذهنی می پردازد؛ جزئیاتی که کیفیت های ساختار ذهنی را مشخص می کند. در این فصل به تکنیک هایی اشاره خواهد شد که با به کاربردن آن ها می توان تغییرات دلخواه در ساختار ذهن و الگوی رفتار را در جهت مطلوب به وجود آورد.
فصل پنجم به استفاده از تداعی گرها می پردازد. استفاده از تداعی گرها روشی قدرتمند در تغییر الگوهای رفتاری است. از این طریق می توان بسیاری از عادت های ناخواسته، ناخوشایند و منفی را بر طرف کرد. در این فصل به انواع روش های استفاده از تداعی گرها اشاره خواهد شد.
فصل ششم به الگوهای زبانی و نحوۀ استفاده از کلام اختصاص دارد. مدل متا موضوع این فصل است. الگوهای مدل متا تکنیک هایی را ارائه می دهد تا بتوان با استفاده از آن ها ریشه های بسیاری از مشکلات را کشف کرد.
فصل هفتم مدل میلتون را بررسی می کند. میلتون اریکسون بیشترین تأثیر را در پیدایش و توسعۀ برنامه ریزی عصبی – زبانی داشته است. الگوهای ارتباط زبانی قدرت شگفت انگیزی در برقراری ارتباط مؤثر و ایجاد تغییرات ذهنی دارد. این الگوها بخش بسیار مهمی نیز در اعمال تکنیک های برنامه ریزی عصبی – زبانی دارد.
فصل هشتم به متافور یا استعاره به عنوان یکی از روش های مهم در تغییرات ذهن و رفتار می پردازد. متافور نیز برگرفته از شیوه های میلتون اریکسون است، که به منظور معالجۀ بیمارانش از آن ها استفاده می کرد. این فصل به جزئیات و چگونگی استفاده از متافور در اثربخشی و ایجاد تغییر در دیگران خواهد پرداخت.
فصل نهم با تغییر قالب ها و چارچوب های ذهنی سروکار دارد و شیوه و فنونی را عرضه می کند که بتوان از طریق تغییر قالب های ذهنی، نگرش ها را تغییر داد.
فصل دهم به تضادهایی اشاره دارد که می تواند در فرد ریشه و منشأ رفتارهای ناخواسته و مخرب باشد. این فصل همچنین تکنیک هایی را معرفی می کند که از طریق آن ها بتوان تضادها و ریشه های آن ها را برطرف کرد.
فصل یازدهم به موضوع استراتژی ها اشاره دارد. منظور از استراتژی ها، روش ها و شیوه های عمل هر فرد است با توجه به اینکه هر فردی استراتژی خاصی در انجام کارهای خود دارد. این فصل استراتژی هایی را در قالب تکنیک هایی معرفی می کند تا بتوان از طریق آن ها به هدف ها و نتایج مورد نظر رسید.
فصل دوازدهم درمان از طریق خط زمان مورد مطالعه قرار می دهد. خط زمانی، شیوه ای نوین شناخت اساس شخصیت انسان ها و بر طرف کردن اثرات و احساسات منفی ناشی از وقایع و اتفاقات گذشته هر انسانی است که بر حالت کنونی او اثرگذار است. هدف خط زمانی، درمان بیماران و کسانی است که گذشته شان آثار نامطلوبی بر زندگی کنونی آن ها دارد.
فصل آخر، مبحث شناخت شناسی و اساس علمی برنامه ریزی عصبی – زبانی را مورد بررسی قرار می دهد. این فصل به آن دسته از نظریات، اندیشه ها و افکار دانشمندان اشاره دارد که موجب پیدایش و توسعه برنامه ریزی عصبی – زبانی شده اند. برنامه ریزی عصبی – زبانی، هرچند به طور مستقل از سوی ریچارد بندلر و جان گریندر بنیانگذاری شد، ولی به توجه به تمرکز آن بر مطالعه ذهن، این دانش بخشی از علوم شناختی و روان شناسی شناختی طبقه بندی می شود. در این فصل به علوم نزدیک به برنامه ریزی عصبی – زبانی نیز اشاره دارد.
جهت سفارش کتاب “مبانی، الگوها و تکنیک های برنامه ریزی عصبی – زبانی” ثبت سفارش کنید یا با موسسه تماس حاصل فرمایید.
GGpokerOK официальный сайт
В магазине сейфов предлагают взломостойкие сейфы купить сейф взломостойкий купить